A.Vogel Allisan dragees Dragees 60 stuks

Knoflook past in een cholesterolverlagend dieet en is gunstig voor de bloeddruk.

€ 10,99 -20%
8,79
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Knoflook past in een cholesterolverlagend dieet en is gunstig voor de bloeddruk. Het is een krachtig hulpmiddel om optimale kracht en vitaliteit te herwinnen. Uit onderzoek bleek tevens dat de aanbevolen hoeveelheid om dit effect te bereiken, minimaal 4000 mg knoflook per dag is. In de natuurlijke vorm veroorzaakt deze hoeveelheid een onaangename adem en lichaamsgeur. Allisan is een sterk geconcentreerd en gestandaardiseerd knoflookpreparaat. Per dag behoeft men slechts twee dragees in te nemen om de aanbevolen minimum hoeveelheid te bereiken. Een ander uniek kenmerk van Allisan dragees van A. Vogel is dat de twee voornaamste werkzame inhoudsstoffen van knoflook niet alleen zijn gestandaardiseerd, maar ook dat zij zich gescheiden in de dragee bevinden. Pas in het lichaam komen deze twee, alliine en allinase met elkaar in contact, waarna ze worden omgezet in allicine. Hierdoor is de werkzaamheid van Allisan dragees van A.Vogel vele malen groter dan bij knoflookpreparaten waarbij deze scheiding niet wordt toegepast.
Dosering

's Morgens en 's avonds  vóór de maaltijd 1 dragee innemen met wat water.
Knoflookextract (Allium sativum L.) 155 mg. De dagelijkse hoeveelheid (2 dragees) komt overeen met 4000 mg zuivere knoflook en bevat minimaal 10 mg alliine dat in minstens 5 mg allicine wordt omgezet.
Merk A.Vogel
Aflevervorm Dragees
Gamma A.Vogel Overige producten
Type product Fytotherapie
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Gedeelde ervaringen
  16/09/2018
  Perfect als aanvulling om mijn cholesterol te reguleren. Ik raad het aan.
  01/07/2018
  Ik heb het product gekocht voor mijn tante en ze is blij want bij andere tabletten gaan ze slecht in de maag en bij deze heeft ze geen problemen.
  19/02/2017
  Prima middel ! De Allisan dragees tegen te hoge cholesterol en hypertesie !