ControChol Forte Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van rode rijstgist, berberine en chroom, in tabletvorm. Aanbevolen om de bloedglucose en het cholesterolgehalte in het bloed op peil te houden.

€ 35,95 -10%
32,36
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

ControChol® Forte is bedoeld voor volwassenen die naast dieethygiëne ook hun bloedcholesterol- en suikergehalte willen beheersen met een natuurlijk product.
Cholesterol en bloedsuiker.
1 tablet per dag, bij voorkeur bij de avondmaaltijd.
Monacoline K 10mg, berberine 500mg, chroom 41 µg.
Wij raden niet aan om tegelijkertijd grapefruitsap (sap of fruit) te consumeren, neem  ControChol® Forte niet met orale antidiabetica, cyclosporine, antistollingsmiddelen en levodopa (L-DOPA) zonder medisch advies.Gelijktijdig gebruik van ControChol® Forte en levothyroxine (L-thyroxine) wordt afgeraden; als u beide producten moet innemen, adviseren wij u om 's morgens L-thyroxine en 's avonds ControChol® Forte in te nemen; het gelijktijdig innemen van antacida kan het chroomgehalte in het lichaam verminderen.
Merk EG
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Type behandeling Behandelend
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Chroom, Monacoline, Overige
Aangewezen bij Onevenwichtige bloedspiegel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!