Inovance Q10 Omega 3 Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van wilde visolie, van het co-enzym Q10, en vitamine E, in capsulevorm. Aangewezen om een gezond hart- en vaatstelsel te bevorderen en om het te beschermen tegen vroegtijdige veroudering van de cellen.

prijs apotheek: € 24,00
21,60
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Hart- en vaatstelsel.
2 capsules per dag.
OMEGAVIE® QUALITYSILVER® visolie (wilde visolie, natuurlijk tocoferolmengsel (E306), plantaardige aromatische extracten), co-enzym Q10, natuurlijke vitamine E.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor patiënten die behandeld worden met vitamine K (antistollingsmiddel).
Merk Inovance
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Co-enzyme Q10, DHA, EPA
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    moisan
    03/03/2019
    Dit product is geweldig! Dankzij hem heb ik niet langer last van de bijwerkingen van een cholesterolmedicatie, namelijk vreselijke spierpijn en pijn. Ik heb het plezier van het wandelen teruggewonnen.