Kwai Knoflook 300mg Dragees 30 stuks

Voedingssupplement op basis van knoflook. Geeft cardiovasculaire bescherming:- Vermindert het risico op een hartinfarct- Vermindert het cholesterolgehalte op korte termijn- Maakt het bloed vloeibaar door een daling van samenvoeging van bloedplaatjes- Vermindert de bloeddruk bij mensen met een te hoge bloeddruk

€ 8,25 -12%
7,26
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Kwai is een maagsapresistente tablet die de maag intact passeerten en zich pas ontbindt eens ze in de darmen is aangekomen. De gebruiker ontsnapt aldus aan de knoflooksmaak in de mond en aan de stinkende adem. Cardiovasculaire bescherming. Daling van 1,5 keer het risico, bij de mens, om binnen de 10 jaar een infarct van de hartspier te ontwikkelen. Vermindert het cholesterolgehalte op korte termijn (1 à 3 maanden). Maakt het bloed vloeibaar door een daling van samenvoeging van bloedplaatjes. Vermindert de bloeddruk bij mensen met een te hoge bloeddruk.
2 dragees per dag gedurende de eerste weken. Vervolgens 1 dragee per dag.
Kwai 300 mg: concentraat LI 111 van Chinese knoflook 300 mg per dragee.
Merk Kwai
Aflevervorm Dragees
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bloeddruk Te hoge bloeddruk
Bevat Look
Smaak Zonder smaak
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    02/02/2017
    doet wat het moet doen, besluit; tevreden