Nutergia Ergyveine Oplossing 250ml

Voedingssupplement op basis van rode wijnstok in de vorm van een drinkbare oplossing. Bevordert de bloedsomloop en werkt verlichtend op zware benen.

€ 19,00 -12%
16,72
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

Eigenschappen

Ergyveine is een drinkbaar fytomineraal preparaat verrijkt met spoorelementen en natuurlijke minerale zouten. De inbreng van deze oligoelementen versterkt de werking op de doorlaatbaarheid en de toniciteit van de bloedvaten, van het plantenmengsel van wilde kastanje, ginkgo en honigklaver. Ergyveine is dus geschikt voor verbetering van de venenfunctie (spataders, pijnlijke benen, speen).
1 tot 2 doseerdoppen (10 tot 20 ml) in ½ glas water, bij voorkeur tussen de maaltijden door. Goed schudden voor gebruik.

Mineraal complex: filtraat van kleiwater rijk aan mineralen en oligoelementen uit de zee; fyto-aromatisch complex*: extract van wilde kastanje; ginkgo; honingklaver; citroflavonoïden; hesperidine; zink- en mangaanchloride; natriumseleniet; stabilisator: natuurlijk glycerine; zoetstof: fructose; bewaarmiddel: kaliumsorbaat; zuurmiddel: melkzuur.
Opmerkingen

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Merk Nutergia
Aflevervorm Oplossing
Type product Fytotherapie
Hart- en bloedvaten Zware benen
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!