Nutrissentiel Omegaboost Capsules 120 stuks

Voedingssupplement op basis van krill olie, in de vorm van zachte capsules. Aanbevolen om het vetmetabolisme en de normale hartfunctie te helpen behouden.

€ 59,99 -15%
50,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

OMEGABOOST is gebaseerd op Krill olie uit Antarctica, rijk aan omega-3 vetzuren (EPA en DHA) gebonden aan fosfolipiden en choline en studies hebben de neiging om aan te tonen dat deze moleculaire samenstelling rode bloedcellen doordringt, de omega-6/omega-3 verhouding verlaagt en de omega-3 index effectiever verhoogt dan visolie. Op dezelfde manier is Krill olie van nature complexed met astaxanthine, die een krachtige antioxidant activiteit biedt en de olie stabiliseert. OMEGABOOST is ook zeer effectief in de wereld van omega-3: het komt uit een extreem zuivere omgeving, geëxtraheerd op een duurzame en traceerbare manier.
Cholesterol, cardiovasculair systeem.
2 capsules in de avond, bij de maaltijd.
Vetextract van schaaldieren (Krill de l'Antarctique/Euphausia Superba), visgelatine, water.
Omega-3 vetzuren beïnvloeden de aggregatie van bloedplaatjes en kunnen de bloedingstijd verlengen. Bij gebruik van bloedverdunners, gelieve uw arts of apotheker te raadplegen.
Niet gebruiken bij een allergie voor schaaldieren.
Merk Nutrissentiel
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Astaxanthine, Omegavetzuren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    07/12/2018
    Product aanbevolen door mijn apotheek, maar zoveel goedkoper op Viata.be!