Omegabiane EPA Capsules 80 stuks

Voedingssupplement rijk aan omega-3-vetzuren, in de vorm van capsules. Dit preparaat bevat voornamelijk een hoge hoeveelheid EPA, samen met vrij veel DHA (het is een geconcentreerd preparaat). Hierdoor kan het gebruikt worden om de gemoedstoestand te verbeteren, en om de werking van het cardiovasculair systeem te ondersteunen.

€ 28,00 -15%
23,80
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

In sommige gevallen (onevenwichtige voeding, onvoldoende inname van vette vis of plantaardige oliën type koolzaad), kan het interessant zijn van een preparaat op basis van omega-3 in te nemen. EPA en DHA zijn essentiële omega-3-vetzuren. Omegabiane EPA is een geconcentreerd omega-3-vetzuren-preparaat, met naast 540mg EPA ook nog eens 354mg DHA per 3 capsulen. Hierdoor wordt de gemoedstoestand verbeterd, en de normale hartfunctie ondersteund.

 


Verbeteren van de gemoedstoestand, en ondersteuning van het cardiovasculair systeem.
1à3 capsulen per dag gedurende 1à3 maanden. Mag ook als onderhoudspreparaat gebruikt worden.
Ingrediënten: geconcentreerde visolie, capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant:  rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (bladeren).
Merk PiLeJe
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Effect Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat DHA, EPA
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!