Performance Omega 3 Softgel 90 stuks

Voedingssupplement met Omega 3 vetzuren (EPA en DHA), welke betrokken zijn bij het cardiovasculaire systeem en een behoud van goede cholesterol, in de vorm van capsules. Houdt de gewrichten en spieren soepel, en is goed voor het hart en de hersenfunctie.

€ 14,90 -20%
11,92
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Hart- en vaatstelselEr zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken die tot de conclusie komen dat visoliesupplementen (die EPA en DHA bevatten) het ongunstige LDLcholesterol en de triglyceridengehaltes verlagen.HersenfunctiesHet zenuwstelsel heeft, van alle weefsels in het lichaam, het hoogste vetpercentage en ongeveer 8% van de hersenen bestaat uit omega 3-vetzuren. Om deze reden worden omega 3-vetzuren bij diverse psychische aandoeningen ingezet, zoals onder andere: agressie, klinische depressie, bipolaire stoornis, dementie en de ziekte van Alzheimer.Auto-immuunziektenVanwege de anti-inflammatoire eigenschappen van omega 3-vetzuren zijn deze vetzuren ook onderzocht in de context van ontstekingsziekten en auto-immuunziekten (zoals de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis).De gunstige effecten van omega 3-vetzuren op reumatoïde artritis zijn inmiddels aangetoond.Producten op basis van omega 3 werken ontstekingsremmend. Het remt de vermeerdering van adipocyten (cellen die de ophoping van vetten regelen). Omega 3 kan de prestaties verbeteren door een betere doorbloeding van de spieren, wat betekent: meer zuurstof, meer afvoer van afvalstoffen en minder verzuring.Omega 3 bevat talrijke eigenschappen die zorgen voor een gezonder lichaam!
Neem 3 x per dag 1 softgel met 250 ml water voor de maaltijd.
Visolie, capsule (gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water), antioxidant: tocoferolrijke extracten.
Merk Performance
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Omega 3
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Grote tabletten not available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    12/02/2017
    Zowel lichamelijk als geestelijk zijn de voordelen van dit product voelbaar. Ik neem al geruime tijd een supplement met omega 3 en ben van plan dit te blijven doen. Ik kan het iedereen aanbevelen.