Tilman Cholesfytol Plus Tabletten 84 stuks

Voedingssupplement met olijfextract en gefermenteerde rode rijst, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot een goede cholesterol.

€ 33,80 -12%
29,74
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Het verschil zit hem in de concentratie aan olijfextract Cholesfytol = 5mg olijf >> Gaat plakvorming voorkomenCholesfytol Plus = 10mg olijf >> Gaat plakvorming voorkomen, de elasticiteit vd bloedvaten verbeteren en de insulinegevoeligheid verbeteren.
Cholesterol gehalte.
Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.
Tablet: vulstof: cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - droog extract van olijfolie (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - bekledingsmiddelen: polyvinyl alcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleuring: karmijn, ijzeroxide.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
Merk Tilman
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Rode gefermenteerde rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  10/07/2018
  Heel goed product.Mijn man neemt dit op aanraden van de dokter en zijn cholesterol staat niet meer te hoog .En het grote pluspunt niks van bijwerkingen.
  10/12/2017
  werd mij aangeraden door huisarts voor het verlagen van mijn cholesterol doet goed zijn werk mijn cholesterol is naar beneden gegaan
  07/12/2017
  Wij nemen samen Dit produkt mijn man en ik en zijn er zeer tevreden over het werkt echt dus wat je samen doet,doet je zeker beter 😀
  23/11/2017
  Heel goed product , zeer goede prijs en zeer vlotte service !
  16/06/2017
  heel goed product
  14/04/2017
  Zeer goed product en zeer goede service van Viata, in zeer korte tijd alles voor handen
  27/03/2017
  Ik neem dit product op aanraden van mijn dokter, en samen met wat aandacht te besteden aan mijn voeding ( minder vetten, sauzen en suikers ) heeft dit na een jaar mijn cholesterol drastisch naar beneden gehaald . Super product... ik blijf dit nemen en beveel dit ten sterkste aan !
  15/12/2016
  Product helemaal ok ! En correcte en snelle levering van de bestelling, prima service !
  13/11/2016
  Snelle en correcte levering! Goed resultaat na 3 maanden innemen van deze medicatie tegen een verhoogde cholesterol.
  19/09/2016
  Mij werd cholesfytol plus aanbevolen i.p.v. gewone pillen vanwege te hoge cholesterol. De keuze viel op die van Tilman. Ik had niet beter kunnen gebruiken want de dokter was daarna zeer tevreden over mijn goede cholesterol spiegel. Ik zal ze daarom iedereen zeker aanbevelen!!! Daarbij zijn deze medicijnen zeer goed te betalen. Dus zal ik nooit overstappen op andere medicatie!!
  01/08/2016
  Snelle en goedkope service. Heel goed natuurlijk product.
  03/06/2016
  4. Alleen cholesterolverlager (+ olijf) zonder spierpijn *** Moet niettemin vergezeld gaan van een aangepaste voeding.