Vitanza HQ Care-do Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement dat de circulatie verbetert, de cholesterol helpt te handhaven en de huid zuivert. Op basis van een extract van rode druiven en een extract van de pitten van witte druiven. Lactosevrij. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

€ 29,50 -15%
25,08
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Ter ondersteuning van: hartritme, circulatie, bloedvaten, microdoorbloeding, weefsels, organen, bloedsuikerspiegel, cholesterolbalans, anti-aging, huid. Ter behandeling van: cardiovasculaire problemen, degeneratieve hersenaandoeningen, hoge bloeddruk.
Dosering

Voor volwassenen: 1 à 2 tabletten per dag. Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt en eventueel ’s avonds bij het avondmaal. Jongeren vanaf 40 kg: 1 tablet per dag. Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt.
Unieke fytocombinatie voor maximale werking: 100 mg extract van Franse rode druiven (Vitis vinifera). Regrapex ®: bioactieve stof = resveratrol, 80 mg extract van de druivenpit van Franse witte druiven (Vitis vinifera). Vitaflavan ®: bioactieve stof = oligomere proanthocyanidines (OPC).
Merk Vitanza HQ
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Vaatwand versterken
Bevat Overige
Aangewezen bij Verhoogde bloeddruk

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!