Arkofluide Gewrichten Ampullen 20 stuks

Voedingssupplement op basis van: brandnetel, zwarte aalbes, schietwilg en Harpagophytum in de vorm van ampullen. Ter bevordering van de flexibiliteit van de gewrichten.

€ 17,30 -12%
15,22
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Ter bevordering van de flexibiliteit van de gewrichten.
1 ampul per dag, verdund in een ½ glas water (ongeveer 125 ml) te nemen.
Een lichte aanslag kan verschijnen gezien de concentratie van de planten, daarom is het raadzaam de ampul voor gebruik goed te schudden.
ingrediënten:
Plantenextract (*) [verkregen uit 260 mg van de bovengrondse delen van brandnetel (*) (Urtica dioica, kleine brandnetel), 260 mg van wilgenbast (*) (Salix alba) en 165 mg van het blad cassissier (*) (Ribes nigrum) per bol] - Devils Claw wortel Extract (*) (Harpagophytum procumbens) [verkregen uit 500 mg van plantaardige geïmplementeerd door bulb] - agave siroop (*) - citroensap (*). (*) ingrediënt van agrarische oorsprong, verkregen door de biologische productiemethode. Landbouw UE / non UE.38% van de ingrediënten van agrarische oorsprong zijn fair trade.
Voor volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar.
Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen.
Raadpleeg uw arts als ook anticoagulantia (=bloedverdunners) gebruikt.
Bewaren buiten bereik van jonge kinderen.
Merk Arkofluides
Aflevervorm Ampullen
Gamma Arko Gewrichts-, bot-, en spierproblemen
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Brandnetel, Duivelsklauw, Overige
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!