Bioamoles Athrophar Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van kurkuma, moerrasspirea, duivelsklauw en zwarte peper, in de vorm van tabletten. Heeft ondersteunende eigenschappen in het behoud van soepele gewrichten en die helpen bijdragen tot het behoud van de eigen normale lichaamscapaciteit om zelf gewrichtspijnen tegen te gaan.

€ 28,25 -15%
24,01
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Soepele gewrichten.
Volwassenen: 2 keer per dag 1 tablet.
Kurkuma extract (Curcuma longa - Biocurcumin) 250 mg, Duivelsklauw extract (harpagophytum procubens) 200 mg, Moerasspirea extract (Filipendula ulmaria) 100 mg, Zwarte peper extract (Piper Nigrum - Bioperine) 4 mg, Microkristallijne cellulose (vulstof), Dicalcium fosfaat (stabilisator), Magnesium stearaat (antiklontermiddel).
Niet gebruiken onder de 18 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Niet gebruiken bij maag- of darmzweren of galstenen.
Merk Bioamoles
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Duivelsklauw, Kurkuma, Overige
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!