Biocondil + Mobilityl duopack Tabletten 180+90 stuks

Voedingssupplement in de vorm van een duopack, waaronder: Biocondil: voedingssupplement met glucosamine, chondroïtine en vitamine C in de vorm van tabletten. Draagt bij tot soepele gewrichten + Mobilityl: voedingssupplement met kurkuma in tabletvorm. Draagt bij tot het behoud van de gezondheid, de flexibiliteit en de soepelheid van de gewrichten, en de cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress en de goede werking van het immuunsysteem.

€ 89,50
67,12
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Dagelijkse inname:• 2 tabletten Biocondil in één inname met een glas water bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.• 1 capsule Mobilityl per dag. In te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.
Bestanddelen per 2 Biocondil filmtabletten: D-glucosaminehydrochloride (schaaldieren) : 1500mg (1250mg glucosamine), Chondroïtinesulfaat: 1200mg. Bestanddelen per Mobilitis Trenker capsule:500mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95®
Biocondil bevat glucosamine >> raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van cumarine anticoagulantia (vitamine K antagonisten) .
Mobilityl mag niet worden genomen zonder overleg met een arts, door mensen die anticoagulantia nemen of door mensen die lijden aan biliaire obstructie.
Indien je zwanger bent, overleg je best ook even met de arts alvorens je dit begint te nemen.

Biocondil bevat stoffen uit schaaldieren.
Merk Trenker
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    10/11/2018
    Artrosebehandeling (vooral duimen),... Reeds minder pijn, na 14 dagen, Snelle levering van Viata, correct en stipt!!!
    26/02/2018
    Dit is nu eens een echte aanrader voor wie beide producten gebruikt. De prijs/kwaliteit verhouding is super voordelig. Je koopt beide producten als het ware voor de prijs van 1 bij de plaatselijke apotheker.