Deba Magnesium olie Spray 200ml

Spray voor uitwendig gebruik op basis van magnesium.

€ 22,75 -20%
18,20
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Puur natuur en ecologisch verantwoord. Regenisis magnesium is extra krachtig en dringt diep door in de huid voor een optimaal effect. 
Uitwendig gebruik.
1-3 keer per dag aanbrengen.
Merk Deba
Aflevervorm Spray
Type product Voedingssupplementen
Bevat Magnesium
Aangewezen bij Spierpijn
Geeft warmte? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    23/01/2018
    Magnesiumspray leek mij een goede aanvulling op mijn magnesiuminname. Door de spray kan ik gericht de spiergroep voorzien die ik wil 'ontspannen'. Vooral in de nek/schouder merk ik een ontspannend effect. Na een stevige wandeling enkele sprays op de bovenbenen en de spieren voelen weer licht en soepel aan. Prima product dus. De olievorm op zich voelt ook wel best vettig aan en was ik na een kwartiertje af. Het prikkelend gevoel moet je ook wel even kunnen verdragen, al lijkt dit wel steeds minder en minder aanwezig en neemt de duur toe.