Fytosil Flex Oplossing 1l

Voedingssupplement op basis van silicium, glucosamine, MSM en brandnetel in de vorm van een drinkbare oplossing. Voor de spieren en pezen.

€ 54,10 -12%
47,61
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Spieren, gewrichten en pezen.
20 ml per dag.
Op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon bewaren.
Niet in de koelkast plaatsen! Het product niet aanraken met glas.
Samenstelling per 20ml:
Water, Kiezelzuur : 58,4mg (Silicium: 17mg), MSM (Methylsulfonylmethaan) 400mg, Glucosaminesulfaat 2KCl 300mg (van schaaldieren), Grote brandnetel 1,5mg, aroma’s, fosforzuur (stabilisator)
Merk Fytosil
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Bevat Brandnetel, Glucosamine, MSM, Organisch silicium
Grote tabletten not available
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    28/12/2017
    Wij nemen dit product al 4jaar, én ook onze hond, hij is een witte herder en heeft hartfalen gehad, dat is nu beter door die silicium, het is een uitstekend product, en mijn bloed waarden zijn inderdaad zeer goed, dus nemen we het verder
    24/09/2017
    Ieder mens heeft een tekort aan Silicium, deze is nog eens aangevuld met glucosamine, MSM en brandnetel. Bovendien als je ander voedingssupplementen neemt worden deze veel beter opgenomen als je ieder dag de silicium in neemt, s'morgens 20 ml. is voldoende. Wij nemen dit al 2 jaar ieder dag en voelen ons daar heel goed mee, trouwens je bloed analyse zal dit wel aan tonen.