Glucadol Promopack Tabletten 112 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine en vitamine C, voor het kraakbeen en de gewrichten, in de vorm van tabletten.

prijs apotheek: € 30,95 -22%
24,14

Voor het kraakbeen.
1 tablet per dag.
Samenstelling per tablet
Glucosaminesulfaat 1500mg
Vitamine C 12mg
Zink 1,5mg
Mangaan 0,3mg
Seleen 8,25mcg
De zakjes bevatten een zoetstof die een bron is van fenylalanine (phenylketonurie!!)

Buiten bereik van kinderen houden.
Merk Glucadol
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Glucosamine, Vitamine C
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  marc
  20/04/2018
  help wel degelijk goed
  Beatries
  23/06/2017
  Mijn man heeft al jaren last van rug en knie. Op aanraden van een vriend begonnen met Glucadol. Hij gebruikt het sinds een jaar of drie en vrijwel alle pijnklachten zijn verdwenen. Na een dag hard werken kan hij wat rugpijn hebben, maar na een goede nachtrust is het weer helemaal weg. Mijn man is 70 jaar.
  Alie
  11/11/2016
  Glucagon promopak geweldig, gebruik het sinds ander half jaar had last van mijn knie moest een kijkoperatie ondergaan, maar heb me even achter de oren gekrabd of ik dat nu al moest doen, de een heeft er baat bij de ander niet, dus nog maar even gewacht en ben Glucadol gaan gebruiken tot nu een goed resultaat, en ik geef het door aan een ieder die het horen wil.
  Fien
  01/07/2016
  Bestelling waarna prompte aflevering. Onze apotheek houdende huisarts schreef het middel voor, maar adviseerde het na de eerste levering online te bestellen. Goedkoper . Welnu zo werkt het prima.
  Maria
  30/06/2016
  Ik gebruik Glucadol al enige jaren en een destijds voorgestelde teengewricht- operatie heb ik af kunnen zeggen en loop weer prima.
  Marie-Claire
  01/04/2016
  Mijn gewrichten zijn veel soepeler, op een ladder klimmen geeft nu geen probleem meer.