Mannavital Curcuma platinum Capsules 60 stuks

Voedingssupplement in capsulevorm, op basis van kurkuma. Voor soepele gewrichten en het behoud van het kraakbeen.

€ 26,95 € -4.29
22,66
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bij spier- en gewrichtsklachten, voor een optimale celbescherming tegen vrije radicalen, voor een optimale leverreiniging, een betere galfunctie (niet geven bij obstructie van de galwegen), om atherosclerose af te remmen, om helder van geest te blijven ter preventie van dementie. Bewezen werking in klinische studie bij gewrichtsklachten, bij diabetische angiopathie en bij chronische uveïtis. Bewezen 29 maal hogere biologische beschikbaarheid dan gewone curcumine (!).
Dosering

1 à 2 capsules per dag.
Bevat Meriva ® (curcuminefytosoom), waarbij voor een optimale opneembaarheid curcumine is gebonden aan fosfatidylcholine uit sojalecithine (fytosoomproces).
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  06/05/2018
  gewoon weg super voor de spieren .
  02/07/2017
  Curcuma helpt de spierpijn te verminderen.
  19/09/2016
  Zeer snelle levering aan huis. Heeft een goede werking. Goed voor de gewrichten maar ook voor een vlottere stoelgang heb ik ervaren.