Metagenics ArthroMax-3 Tabletten 180 stuks

Voedingssupplement op basis van chondroïtine en glucosamine, in tabletvorm, voor het kraakbeen.

prijs apotheek: € 52,49 -12%
46,19
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Eigenschappen

Eén persoon op vijf raadpleegt zijn geneesheer voor gewrichtsproblemen. Alhoewel alle gewrichten kunnen aangetast worden, treft artrose meestal de "dragende" gewrichten, zoals knieën en heupen. Het kraakbeen wordt geleidelijk aan verwoest totdat de beenderen van beide oppervlakken elkaar raken! Het spreekt voor zich dat de ouderdom een belangrijke factor is in de ontwikkeling van artrose, maar zwaarlijvigheid, bepaalde beroepsbezigheden en krachtsporten spelen ook een belangrijke rol. In het begin wordt enkel pijn gevoeld bij beweging. Indien de kwaal niet gestopt wordt, kan de pijn blijven aanhouden. Arthro-Max is samengesteld uit twee bestanddelen die een rol spelen in het opbouwen van het kraakbeen: glucosaminesulfaat en chondroïtine. De studies tonen duidelijk een significante en duurzame daling van gewrichtspijnen. Bovendien werden de veiligheid en de doeltreffendheid van deze bestanddelen bewezen.
Dosering

2 tot 4 capsules per dag of zoals aanbevolen. Arthro-Max-3: 1 tot 3 tabletten per dag of zoals aanbevolen.
Glucosaminesulfaat 250 mg, chondroïtinesulfaat 150 mg, vitamine C (ascorbinezuur) 9 mg Arthro-Max-3: Glucosaminesulfaat 500 mg, chondroïtinesulfaat 400 mg, methylsulfonylmethaan 100 mg, mangaan (sulfaat) 530 µg.
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Kurt meryem
  12/11/2018
  Ik voel me goed
  Claudine
  01/05/2017
  Ik neem de arthromax nu 3 maanden dus het is wat moeilijk om het product nu al te beoordelen.
  tilly
  27/02/2017
  Gebruik de Arthromax ter ondersteuning van artrose, ben er nog niet zo lang mee bezig, maar het voelt al wel goed