Metagenics Sulfar Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van MSM (methylsulfonylmethaan). MSM is een natuurlijk bestanddeel van zwavel en zwavel speelt een belangrijke rol in de stofwisseling van eiwitten, de grondstof voor onze spieren, is betrokken bij de vorming van het bindweefsel dat de beenderen van het skelet samenhoudt en bij de structuur van onze gewrichten, de huid, het haar, de nagels.

prijs apotheek: € 21,99
16,56
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Zwavel is aanwezig in alle levende wezens en wordt in zijn natuurlijkevorm aangetroffen in de zee. Zeewieren gebruiken overvloedig zwavelvoor de opbouw van hun weefsels. MSM of Methyl-Sulfonyl-Methaan is eenstof die aan natuurlijke zwavel wordt onttrokken. Zwavel speelt eenbelangrijke rol in de stofwisseling van eiwitten, de grondstof vooronze spieren, is betrokken bij de vorming van het bindweefsel dat debeenderen van het skelet samenhoudt en bij de structuur van onzegewrichten, de huid, het haar, de nagels.
Dosering

1-3 tabletten per dag of zoals aanbevolen
MethylSulfonylMethaan 1000 mg
Merk Metagenics
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Katrien
    12/02/2017
    Goed product. Heeft eveneens een ontstekingsremmend vermogen ter hoogte van de gewrichten waardoor automatisch de pijn afneemt.