Naturactive Atromal Poederstick 30 stuks

Voedingssupplement op basis glucosamine, MSM in de vorm van sticks. Deze dragen ​​bij aan de vermindering van gewrichtsslijtage en verbeteren beweeglijkheid van het gewricht. De actieve ingrediënten verbeteren elasticiteit en vitaliteit van de gewrichten.

€ 25,90 -12%
22,79
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Chondroprotectivum. Draagt bij tot de vermindering van gewrichtsslijtage en een betere mobiliteit van de gewrichten. 3 werkzame stoffen bevorderen de elasticiteit en de veerkracht van de gewrichten.

Eigenschappen

Zie algemene rubriek 5.22: chondroprotectieven.
Dosering

Stick: 1 stick per dag. Zakje: 1 zakje 's morgens en 1 zakje 's avonds tijdens de maaltijd verdund in water. De nieuwe formule heeft een verbeterde smaak.
Stick: glucosaminesulfaat 1500 mg, MSM 2000 mg, Ribes nigrum (zwarte aalbes) 200 mg. Zakje: glucosaminesulfaat 750 mg, MSM 1000 mg, Ribesg nigrum 100 mg, colloïdaal silicum 50 mg per zakje.
Merk Naturactive
Aflevervorm Poederstick
Type product Voedingssupplementen
Bevat Glucosamine, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!