Nutergia Ergyphytum Vloeibaar 250ml

Voedingssupplement op basis van duivelsklauw, zwarte bes, brandnetel, bamboe in de vorm van een orale oplossing. Aangewezen in geval van last aan de gewrichten.

€ 19,00 -15%
16,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

ERGYPHYTUM bestaat uit vier planten die bijdraagt ​​aan de gewrichten. De brandnetel en zwarte bessen zijn bewezen om de drainage van het lichaam te bevorderen. 


Sporenelementen voltooiing van de mangaan-rijke formule die bijdraagt ​​aan de normale vorming van bindweefsel in het kraakbeen.

Pijnlijke gewrichten.
1 a 2 dopjes per dag in een half glas water doen.
Solution aqueuse d’oligoéléments (eau filtrée, concentré d’eau de mer, filtrat d’eau argileuse, chlorures de zinc et de chrome, sulfates de manganèse et de cuivre, gluconate de fer, molybdate et sélénite de sodium, acidifiant : acide  lactique),  stabilisant :  glycérine  végétale ;  extraits  de  cassis  (Ribes nigrum), ortie (Urtica dioica), harpagophytum (Harpagophytum procumbens) et  bambou (Bambusa  arundinacea),  hydroxyde  et  chlorure  de  potassium, conservateur :  sorbate  de  potassium ;  lactate  de  calcium,  arôme  naturel, acidifiant : acide lactique.
Innemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl, de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Merk Nutergia
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Fytotherapie
Bevat Brandnetel, Duivelsklauw, Zwarte bes
Toedieningswijze Oraal
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!