Nutrisan Chondronorm Tabletten 180 stuks

Deze combinatie is ideaal voor de soepelheid van de gewrichten te behouden.Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en de botten. Mangaan draagt bij tot de instandhouding van normale botten.

€ 45,64
35,60
De unieke combinatie van chondroïtinesulfaat en glucosaminesulfaat is ideaal voor de opbouw en het onderhoud van kraakbeen in gewrichten. Wees voorbereid op uw oude dag wanneer soepel bewegen minder vanzelfsprekend wordt. Chondronorm bevat chondroïtinesulfaat uit haaienkraakbeen. Deze stof vormt het belangrijkste onderdeel van gewrichtskraakbeen. Bovendien bevat deze formule eveneens glucosaminesulfaat dat in het lichaam wordt gesplitst in glucosamine en sulfaat. Voor de goede werking van een gewricht is sulfaat nodig om glucosamine als bouwstof te gebruiken voor de aanmaak van complexe bestanddelen uit het kraakbeen. Waarom is dít chondroïtinesulfaat kleiner dan 16.000 dalton? “Dalton” is de aanduiding voor het gewicht van chondroïtinesulfaat. Hoe meer deze stof weegt, hoe groter ze is. In deze context kan de grootte van chondroïtinesulfaat een probleem vormen voor de opname door het lichaam. Grote deeltjes worden moeilijker geabsorbeerd door de darmen. Chondroïtinesulfaat met een gewicht van 32.500 dalton wordt zelfs helemaal niet door het lichaam opgenomen. Het chondroïtinesulfaat aanwezig in deze unieke formulatie bezit de best opneembare grootte die verkrijgbaar is in de handel (< 16.000 dalton)! Glucosaminesulfaat versterkt het weldadig effect van chondroïtinesulfaat. Dit geldt ook omgekeerd!
Dosering

2 à 3 tabletten per dag. 
Merk Nutrisan
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    04/06/2016
    Aangeraden door huisdokter, in mijn geval lijkt het product efficiënt .