Nutrisan Chondronorm Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van chondroïtine, glucosamine, vitamine C en mangaan in de vorm van tabletten. Zorgt voor een goede werking en het behoud van kraakbeen.

€ 26,85 -22%
20,94
De unieke combinatie van chondroïtinesulfaat en glucosaminesulfaat is ideaal voor de kraakbeen in gewrichten. Wees voorbereid op uw oude dag wanneer soepel bewegen minder vanzelfsprekend wordt. Chondronorm bevat chondroïtinesulfaat uit haaienkraakbeen. Deze stof vormt het belangrijkste onderdeel van gewrichtskraakbeen. Bovendien bevat deze formule eveneens glucosaminesulfaat dat in het lichaam wordt gesplitst in glucosamine en sulfaat. Voor de goede werking van een gewricht is sulfaat nodig om glucosamine als bouwstof te gebruiken voor de aanmaak van complexe bestanddelen uit het kraakbeen. Waarom is dít chondroïtinesulfaat kleiner dan 16.000 dalton? “Dalton” is de aanduiding voor het gewicht van chondroïtinesulfaat. Hoe meer deze stof weegt, hoe groter ze is. In deze context kan de grootte van chondroïtinesulfaat een probleem vormen voor de opname door het lichaam. Grote deeltjes worden moeilijker geabsorbeerd door de darmen. Chondroïtinesulfaat met een gewicht van 32.500 dalton wordt zelfs helemaal niet door het lichaam opgenomen. Het chondroïtinesulfaat aanwezig in deze unieke formulatie bezit de best opneembare grootte die verkrijgbaar is in de handel (< 16.000 dalton)! Glucosaminesulfaat versterkt het weldadig effect van chondroïtinesulfaat. Dit geldt ook omgekeerd!
Dosering

2 à 3 tabletten per dag. 
Merk Nutrisan
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!