Nutrisan NutriMSM Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van MSM en vitamine C, in de vorm van tabletten. Aanbevolen om de natuurlijke productie van collageen door het lichaam te bevorderen.

prijs apotheek: € 23,61 -15%
20,07
NutriMSM is rijk aan methylsulfonylmethaan (MSM), een natuurlijke bron van zwavel voor het lichaam. Toevoeging van vitamine C om de vorming van collageen te stimuleren voor een goede werking op bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden.
Vitamine C draagt ook bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress en aan de normale werking van het immuunsysteem
.
Gewrichten, spieren, pezen.
3 tot 4 tabletten per dag.
Methylsulfonylmethaan 1000 mg, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C 200 mg, kleurstof (calciumcarbonaat), coating (hydroxypropylmethylcellulose), verdikkingsmiddel (rijstzetmeel), emulgator (glyceroldibehenaat), emulgator (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (stearinezuur), antiklontermiddel (siliciumdioxide), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), antiklontermiddel (talk), coating (triglyceriden van gemiddelde keten).
Mensen met nierproblemen mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag consumeren, onder andere vanwege het risico op hyperoxalemie.
Merk Nutrisan
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM, Overige
Toedieningswijze Oraal

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!