Organisch silicium G5 zonder bewaarmiddel Oplossing 1000ml

Voedingssupplement op basis van organisch silicium. In het menselijk lichaam komt silicium voor in alle cellen, waar het een beschermende rol speelt. Het komt het meest voor in dalende volgorde in het skelet, de huid, het tandglazuur, de aorta, de ooglens, het spierweefsel, de pancreas, de schildklier, de lever, de nieren en het hart. Silicium is een essentieel bestanddeel dat voor stevigheid zorgt. Zonder bewaarmiddelen.

€ 41,50 -12%
36,52
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Onderhouds- en preventiekuur:3 keer 10 ml per dag, 10 min. voor de maaltijd of 2 uur erna (op de nuchtere maag). 2 keer gedurende 2 tot 3 maanden per jaar, of 1 tot 6 maanden naar behoefte.Voortdurend gebruik mogelijk, zonder schadelijke effecten of bijwerkingen.Hou de vloeistof twee minuten in de mond alvorens door te slikken.Onverdund gebruiken.Intensieven kuur:3 keer 30 ml per dag (= 3 volle doseerdoppen).Gedurende 1 tot 6 maanden of naar behoefte.Begin met 3 keer 10 ml per dag. Als er na een week geen verandering merkbaar is, neemt u 2 keer 20 ml en eventueel een week later 3 keer 30 ml.Vaak heeft het lichaam tijd nodig om weer voldoende silicium op te slaan. Het kan een week, een maand of zelfs zes maanden duren voor u resultaten behaalt.


Water, Organisch silicium (monomethylsilanetriol), Kalium, Fosfaat, ZONDER BEWAARMIDDELEN
Na opening weken houdbaar.

Voorzorgsmaatregelen: Dit product is geen geneesmiddel. Gebruiken als onderdeel van een gevarieerde voeding, evenwichtige en een gezonde levensstijl. Niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Merk Bioticas
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Bevat Organisch silicium
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!