Ostenil Plus 40mg/2ml Oplossing 1 stuks

Visco-elastische oplossing voor injectie in de gewrichtsholte. Pijn en verminderde mobiliteit bij traumatische en degeneratieve veranderingen van het kniegewricht en andere synoviale gewrichten.

€ 79,82 -8%
73,43
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Merk Ostenil
Aflevervorm Oplossing
Type product Medisch hulpmiddel
Bevat Hyaluronzuur
Zonder suiker? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  14/06/2018
  Na vele zoekopdrachten door apotheken en online apotheken, kan ik u verzekeren dat het een van de beste prijzen die ik had, het product thuis aangekomen in 72 uur, als ik ooit nog eens nodig heb, zal ik zeker kopen hier. 100% aanbevolen.
  13/06/2018
  Zeer gemakkelijk te bestellen. De levering van het product in perfecte staat, binnen de voorziene termijn, informatie over de datum van levering aan het distributiebedrijf, de mogelijkheid om de datum en het uur van ontvangst van de goederen te controleren en te kiezen.
  10/06/2018
  De beste prijs, kwam aan in een paar dagen en alles was perfect, zeer gelukkig
  06/06/2018
  Zeer goede prijs, want in de apotheken kost het dubbel zoveel en ik kom in perfecte staat aan en voor de afgesproken datum... Ongetwijfeld voor de volgende keer dat je nodig hebt, zal ik kopen op deze website .... Dank u
  02/06/2018
  De prijs is de beste van alle sites die ik heb geraadpleegd. snelle levering, eerder dan verwacht, perfecte orderstatus informatie, de juiste verpakking. Zeer aan te bevelen!
  17/05/2018
  De waarheid is dat ik na overleg met verschillende online apotheken de beste prijs in Viata heb gevonden. De bestelling was zeer eenvoudig te plaatsen en de zending kwam in perfecte staat en zeer snel aan. A 10.