Rhumal Complet Zakjes 90 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine en MSM in de vorm van zakjes. Met sinaasappelsmaak. Houdt het gewrichtskraakbeen in vorm.

€ 69,80 -12%
61,42
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Toepassing

Een dergelijk complete en hooggedoseerde combinatie is vooral bedoeld voor mensen met gewrichten die tekenen vertonen van gevorderde slijtage waardoor ook hun mobiliteit beperkt wordt en hun confort aangetast is. De inname van Rhumal Complet ® wordt meestal uitstekend verdragen, vermits dit supplement 3 stoffen bevat die reeds natuurlijk in het organisme aanwezig zijn. Daarenboven veroorzaakt Rhumal Complet ® geen nevenwerkingen ter hoogte van de maag.
Dosering

1 zakje Rhumal Complet ® per dag, hetzij 's morgens, hetzij 's avonds. Bij voorkeur te mengen in yoghurt, of eventueel in een glas water. Goed roeren.
Glucosamine SO 1500 mg, chondroïtine SO 4 1200 mg, MSM 2000 mg. Zoetstoffen: fructose, xylitol, sucralose; citoenzuur; vulstof: maïszetmeel; aroma's: sinaasappel, bètacaroteen. Een all-in-one formule zoals ze zichzelf noemen.
Merk Rhumal
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!