Solgar Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine, hyaluronzuur, chondroïtine en MSM in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het ondersteun van de gewrichten en het bindweefsel.

47,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Solgar Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM bevat glucosamine, Biocell collageen en MSM. Glucosamine en chondroïtine zijn bestanddelen van kraakbeen en bindweefsel.
Merk Solgar
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, Hyaluronzuur, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Helena
  20/04/2019
  Het is een goed product dat de pijn door artrose verlicht en helpt om de gewrichten te regenereren. Het is duidelijk dat de tabletten niet meteen moeten worden ingeslikt.
  Leshkevich Oksana
  16/12/2018
  Tabletten zijn erg groot,ongeveer 2cm lang en kunnen niet worden ingeslikt.Na het innemen van het medicijn had ik hoofdpijn,het was een opgeblazen gevoel en ik voel me erg slecht.Bestel ze nooit meer.