Therapearl Gewrichten pols/enkel Patch 1 stuks

Herbruikbaar kompres voor warmte- of koudetherapie. Biedt verlichting bij verstuiking, spierscheur, artritis, spierpijn en spierspasme. Met riem om vast te maken aan je pols of enkel.

€ 14,55 -15%
12,37
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Het Thera Pearl pack moet een aanbevolen 20 minuten in contact blijven met de huid. Verwijder nadien de pakking en wacht minstens 20 minuten alvorens eventueel opnieuw 20 minuten het pack aan te brengen voor 20 minuten.
HITTE THERAPIE: steek het pack in de microgolf voor de aanbevolen tijdens en wattage, maar test vooral de temperatuur alvorens verder te verwarmen. Indien nodig, doe dit per 5 seconden en test iedereen keer of het nu wel warm genoeg is.
700 Watt Microgolf: 40 seconden
1000 Watt Microgolf: 35 seconden
1250 Watt Microgolf: 25 seconden
KOUDE THERAPIE: Bevries het pack voor minstens 2 uur.
Merk Therapearl
Aflevervorm Patch
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Afkoelend, Opwarmend
Bevat Overige
Aangewezen bij Kneuzing, Spierpijn
Geeft warmte? available

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
    29/04/2016
    Gediagnosticeerde voet calcaneale wervelkolom. Deze remedie brengt echte verlichting in de permanente pijn van de voetzool. Zeer effectief voor het verminderen/onderdrukken van pijn. Helaas geneest dit product het kwaad niet, het maakt het op zijn best draaglijk. Patiënten die moe zijn moeten sterk worden geadviseerd om te lijden aan een vrij verontrustende aandoening de hele tijd.