Vitafytea Doloflam Tabletten 90 stuks

Voedingssupplement op basis van natuurlijke salicylaten, mangaan en koper in de vorm van tabletten. Geschikt bij inflammatoire klachten, lage rugpijn en reuma.

€ 57,50 -20%
46,00
Toepassing

een natuurlijke bron van salicylaten, ondersteunt uw gewrichtsfunctie, ook in de lage rug. De bron van salicine is wilgenbast, en hierbij wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde extractiemethode, en het voordeel van dit extract is dat het niet irriterend is voor de maag. Het product wordt pas ter hoogte van de darm omgezet.

Eigenschappen

Natuurlijke pijnstiller (inflammataire klachten: reuma, lage rugpijn).
Volwassenen en vanaf 16 jaar 1 à 2 x 1 tablet per dag met een groot glas water innemen, of volgens voorschrift Van 10 tot 16 jaar 1 à 2 x 1 tablet per dag met een groot glas water innemen of volgens voorschrift Van 4 tot 10 jaar 1/2 à 1 tablet per dag met een groot glas water innemen of volgens voorschrift
Elke tablet bevat 767 mg Salix alba cortex/wilgenbast droog extract EF85462. Elke tablet Doloflam is gestandardiseerd op 60 mg salicin. Het extract bevat ook de matrix van Salix alba met behoud van metabolieten van salicylzuur (gentisinzuur, tremulacin, …) en polyfenolen (catechin, quercetin, rutin, …).
Opmerkingen

DOLOFLAM is als voedingssupplement geregistreerd, niet als geneesmiddel.
Merk Vitafytea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Werkzaam bestanddeel Overige
Smaak Zonder smaak
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available
Zonder kleurstoffen? available
Toedieningswijze Oraal
Pijnstillend? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!