Vitanutrics VitaBCM Complex Softgel 60 stuks

Voedingssupplement op basis van kurkuma, boswellia en mangaan, in capsulevorm. Geschikt ter ondersteuning van het spier- en skeletstelsel (ligamenten, pezen, spieren, gewrichten,...).

22,53
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, woensdag geleverd

Gewrichten, ligamenten, pezen, ...
1 capsule in de ochtend en avond, tijdens de maaltijd.
Voor 2 capsules: kurkuma-extract (curcuma longa) 200 mg (inclusief kurkuminoïden 172 mg, kurkumine 130 mg), boswellia (boswellia serrata) getitreerd in boswelliazuren 130 mg (inclusief totale boswelliazuren 112,5 mg), mangaanbisglycinaat 2 mg, zinkbisglycinaat 10 mg. Gluten- en lactosevrij.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven.
Merk Vitanutrics
Aflevervorm Softgel
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Boswellia, Kurkuma, Mangaan, Zink
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available

Vitanutrics VitaBCM Complex is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.