Femarelle Capsules 56 stuks

Voedingssupplement op basis van soja-extract, in capsulevorm. Draagt bij tot het verminderen van de symptomen van de overgang.

€ 49,99 -20%
39,99
1 capsule 2 x per dag
Elke capsule bevat 322 mg gefermenteerd soja-extract.

Merk Femarelle
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  06/02/2017
  Helaas slok het nu twee weken en ik voel me enkel beroerder worden. Slaap niet meer door. Hevige opvliegers met transpireren en wel 30 opvliegers per dag. Iets wat ik met het slokken van Famosan van d'r. Vogel minder had...gaat dit over? Of is dit product niet geschikt voor mij..wordt hier erg onrustig van.
  21/10/2016
  na zo veel andere produkten te hebben geprobeerd .heb ik van mijn gyneacologe dit produkt gekregen om uit te proberen .moet zeggen dat ik heel tevreden ben slaap beter en heb veel minder last van opvliegers voel mij prima.
  26/09/2016
  Ik heb ook al een aantal producten geprobeerd en deze zijn goed voor een x aantal weken.Ben op aanraden van een vriendin begonnen met Femarelle ,en na een een tyweetal weken voel ik wel al een verschil dat ik al veel beter slaap. voor mij is het product zeker positief bevonden.
  10/09/2016
  Ben dit op advies van een gynealoog gaan gebruiken. Merk zeker wel dat ik beter slaap en veel minder last heb van opvliegers. Slik het nu al bijna een half jaar. Ben zeer tevreden.
  26/05/2016
  Ik heb verschillende producten geprobeerd voor de overgang waaronder de Phyto Soya deze gaf in verhouding met de Femarelle een minder resultaat. Binnen enkele dagen na inname van de Femarelle capsules had ik minder overgangsklachten. Het slapen ging beter, opvliegers zijn minder heftig en mijn gemoedstoestand is beter. Ik kom weer balans. Femarelle is voor mij nu het middel om op een positieve manier door te overgang te komen