Forté Pharma Menocontrol Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van pollen, moederkruid, beta-alanine en vitamine B, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het verminderen van opvliegers en nachtelijk zweten, draagt bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, voor 8 uur lang. Zonder soja en fyto-oestrogenen.

€ 24,95 -21%
19,71
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Menopauze.
Neem 1 tablet 's morgens en 1 tablet 's avonds met een glas water. Formaat voor 1 maand, te herhalen.
Pollen helpen opvliegers en nachtzweten te verminderen. Vitamine B6 vervolledigt de werking door te helpen de hormonale activiteit te reguleren. Moederkruid draagt bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn en relaxatie. Vitamines van de B-groep dragen dan weer bij aan de normale psychologische functionering. Aminozuren (beta-alanine en arginine) en koninginnengelei vervolledigen deze formule.
Merk Forté Pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Forté Pharma Welzijn
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige samenstellingen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!