Sumivital Femina Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van soja, vitamine E, C, zink, selenium en betacaroteen in de vorm van tabletten, helpen bij het behoud van een rustige en comfortabele overgang.

€ 23,26 -12%
20,47
Sumivital Femina zijn deelbare filmtabletten die soja-isoflavonen en -proteïnen bevatten. Deze bestanddelen kunnen cholesterol verminderen, zorgen voor het behoud van sterke botten en verminderen warmteopwellingen, typische verschijnselen bij de vrouw in de menopauze. Bovendien bevatten deze tabletten ook essentiële antioxidantia (vitaminen en mineralen) die een rol spelen in de strijd tegen vrije radicalen, die de vitaliteit verhogen en die ons immuunsysteem ondersteunen.
1 tablet van Sumivital Femina per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd, tenzij anders geadviseerd.
150 mg sojaproteïnen, 120 mg vitamine C (L-ascorbinezuur, 150% RI), 62,5 mg droog soja-extract (Glycine Max (L.) Merr) bevattende 40 mg isoflavonen (uitgedrukt als glycoside equivalenten), 30 mg natuurlijk vitamine E (D-a-tocoferyl hydrogenosuccinaat, 250% RI), 20 mg zink (zinkgluconaat, 200% RI), 6 mg ß-caroteen (125% RI), 100 µg selenium (gist verrijkt met selenium, 181,8% RI).
Merk Orthonat
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Soja-extract
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!