Vitafytea Isopro 40 Tabletten 180 stuks

Voedingssupplement op basis van soja isoflavonen in de vorm van tabletten voor het verlichten, van overgangsverschijnselen.

€ 80,50 -22%
62,79
Toepassing

Isopro: aangewezen bij menopauzale klachten (zie algemene rubriek): warmteopwellingen; wisselende stemmingen; prikkelbaarheid; postmenopauzale osteoporose. Isopro Forte: eveneens aangewezen bij menopauzale klachten: warmteopwellingen, vaginale droogte ...
Dosering

Isopro: 1 per dag voor het eten. Isopro Forte: 1 tablet per dag. Hoogst gedoseerde in de markt. Dosisgerelateerd effect.

Hoe bewaren

Koel en droog bewaren.
Isopro: Glycine max (soja) extract 268 mg gestandardiseerd aan 40 mg isoflavonen geconjugeerd en aglycon per tablet (48,4 % daidzin; 38,6 % glycitin en 13 % genistin). Isopro Forte: Glycine max (soja) extract 100 mg gestandaardiseerd aan 40 mg isoflavonen, Epimeduym grandiflorum 500 mg (elfenbloempje) gestandaardiseerd op 20 % icariine, 100 mg geconjugeerd aglucon ICT en DICT als fyto-oestrogenen. 
Contra indicaties

Niet samen innemen met antitumorale geneesmiddelen zoals tamoxifeen, raloxifeen en aromatase inhibitoren. Niet gelijktijdig innemen met schildkliergeneesmiddelen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Merk Vitafytea
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Isoflavonen = fyto-oestrogenen
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  26/11/2016
  Vitafytea Isopro 40 gebruik ik al 10 jaar. Het is een fantastisch product dat samen met Vagisan zorgt voor weinig ongemak.
  21/07/2016
  Na het testen van verschillende producten heb ik voor dit natuurlijk product gekozen. gebruik het al 3 jaar en ben nog altijd zeer tevreden.
  18/06/2016
  Gebruik dit natuurlijk product al jaren . Zeer tevreden. Onnoemelijk veel beter dan hormonen en veilig!