Ymea Silhouette Capsules 64 stuks

Voedingssupplement in dag en nacht capsules, op basis van groene thee, vlas, yam, melisse en papaya. Aangewezen bij opvliegers, prikkelbaarheid en voor een rustige slaap. Helpt om op gewicht te blijven. Belgische versie.

€ 26,50 -12%
23,32
Toepassing

Aangewezen bij: opvliegers; bij prikkelbaarheid en voor een gezonde slaap; optimaliseert de vochtbalans; helpt om op gewicht te blijven.
Période de transition hormonale.
Dosering

1 capsule 'Dag' 's morgens. 1 capsule 'Nacht' 's avonds.
Capsule 'Dag': Camelia sinensis extr. 105 mg, Linum usitatissimum (vlas) extr. 90 mg, Dioscerea opposita (yam) 30 mg. 
Capsule 'Nacht': Melisse officinalis 100 mg, Linum usitatissimum extr. 80 mg, Carica papaya 30 mg.

Deze samenstelling is niet hetzelfde als de Ymea Silhouette die in Nederland verkrijgbaar is.
Merk Ymea
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige samenstellingen, Wilde yam
Aangewezen bij Menopauze

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    19/05/2017
    Ik schrok er erg van! Na 1x innemen, had ik bijna 15 uur lang last van hevige hartkloppingen! Ik nam al enige tijd de Nederlandse variant van Ymea Silhouette en neem deze nu weer naar volle tevredenheid. Werkt goed! De Belgische variant heeft echter een andere receptuur waar ik blijkbaar niet tegen kan. Dus opgelet welke je bestelt!
    18/04/2015
    Ymea word gebruikt door mijn vrouw en het werkt op een goede manier.zij is er dan ook heel tevreden mee en is aan te raden zodat meerdere vrouwen dit product zouden moeten gebruiken .