Nutrisan Sabalcare Softgel 60 stuks

Voedingssupplement op basis serenoa repens in de vorm van capsules ter ondersteuning van de prostaat.

€ 28,59
22,30
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Zaagpalm (Serenoa repens of sabal) en sierpompoen (Cucurbita pepo) worden aangeraden voor het behoud van een goede prostaatfunctie. Bevat voldoende vetzuren en sterolen om een ondersteunende rol te vervullen. Het is tevens goed voor de blaasfunctie en tegen mannelijke ongemakken. Bevat ook nog verschillende antioxidanten die ondersteunend zijn voor de prostaat: natuurlijke vitamine E, lichaamseigen vitamine D3, lycopeen en goed opneembare vormen van zink en selenium. Er werd gekozen voor relatief lage doseringen zodat de formule langdurig mag gebruikt worden.
Dosering

2 x 1 softgel per dag, bij voorkeur 's morgens en 's avonds bij de maaltijd.
Lycopeen (uit tomatenextract) 1,875 mg, pompoenzaad (Cucurbita pepo) gestandaardiseerd op > 85 % vetzuren 160 mg, selenium (L-selenomethionine) 25 µg (45 % ADH), vitamine D3 (cholecalciferol) 3,75 µg (100 % ADH), vitamine E (D-alfa-tocoferylsuccinaat, natuurlijke vorm) 15 mg (125 % ADH), zaagpalmbes (Serenoa repens) gestandaardiseerd op 93,5 % vetzuren en sterolen 160 mg, zink (aminozuurchelaat) 5 mg (50 % ADH).
Merk Nutrisan
Aflevervorm Softgel
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Serenoa repens
Aangewezen bij Prostaatproblemen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!