02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

6D Multi vitamin Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
22,05 24,50
Op voorraad
22,05
-10% **
prijs apotheek: 24,50* Je bespaart: -2,45
Voedingssupplement op basis van vitaminen en spoorelementen in een goed opneembare vorm. Voor een goede werking van de immuniteit, de werking van het zenuwstelsel en energie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Dit supplement bevat 100% van de aanbevolen hoeveelheid per dag van vitaminen en de meeste mineralen. Ijzer, calsium en magnesium zijn niet toegevoegd om dat gelijktijdige inname de opname ter hoogte van de darm kunnen afremmen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine supplement.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsules per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

800μg vitamine A; 1,1mg vitamine B1; 1,4mg vitamine B2; 16mg vitamine B3; 6mg vitamine B5; 1,4mg vitamine B6; 50μg biotine; 200μg folaat; 2,5μg vitamine B12; 80mg vitamine C; 5μg vitamine D3; 12mg vitamine E; 75μg vitamine K2; 40μg chroom; 1mg koper; 150μg jodium; 1mg mangaan; 50μg molybdeen; 55μg selenium; 10mg zink.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk 6D
Aflevervorm Capsules
Gamma 6D Health
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Chroom, Jodium, Koper, Mangaan, Molybdeen, Selenium, Vitaminecomplex, Zink
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over 6D Multi vitamin

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met 6D Multi vitamin

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek