02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

6D Recovery Shake vanille Poeder 1kg

Poeder 1kg
34,60 34,95
Op voorraad
34,60
-1% **
prijs apotheek: 34,95* Je bespaart: -0,35
Voedingssupplement op basis van eiwitisolaat, in de vorm van poeder met vanillesmaak. De samenstelling, laag in lipiden en rijk aan koolhydraten en eiwitten maken het de ideale drank voor alle sporters die op zoek zijn naar optimaal spierherstel en snelle aanvulling van verloren gegane vloeistoffen, elektrolyten en suikers.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Na een intensieve training of wedstrijd zijn de koolhydraatreserves in de spieren en de lever uitgeput en moeten ze worden aangevuld. Tegelijkertijd heeft het lichaam aminozuren nodig voor het herstel van de spieren door middel van proteïnesynthese. De winst die je kunt behalen door training ("trainingsaanpassing") wordt voor een groot deel bepaald door het vermogen om na de training nieuwe eiwitten te synthetiseren. Wat betreft het aanvullen van de koolhydraatvoorraden van het lichaam: een combinatie van glucose en fructose (bijv. tafelsuiker) herstelt het spierglycogeen net zo snel na de training als glucose alleen. Interessant is dat deze combinatie van suikers het leverglycogeen sneller herstelt en maag- en darmklachten vermindert. Daarom bevat de "6d Recovery shake" een mengsel van maltodextrine, sacharose en fructose in plaats van alleen glucose en/of maltodextrine. De toevoeging van ± 30 g (= 0,4 g / kg lichaamsgewicht) wei-eiwit (= snel verteerbaar eiwit) aan deze koolhydraten versnelt de resynthese van spierglycogeen verder. Bovendien maximaliseert deze eiwitdosis, die ook 3 g leucine bevat, de synthese van nieuwe spiereiwitten. Om deze redenen is alleen snel verteerde wei-eiwit, van nature rijk aan leucine, opgenomen in de "6d recovery shake". Het herstellen van de vocht- en elektrolytenbalans is ook essentieel in het herstelproces na de training. Dankzij de hoge zoutconcentratie (1.200 mg natrium per liter) stimuleert de "6d RECOVERY SHAKE" het dorstgevoel, wat de opname van vloeistoffen bevordert. Bovendien vermindert de toevoeging van natrium de noodzaak om te plassen, terwijl het lichaam meer van de ingenomen vloeistoffen kan vasthouden. Daarom bevordert natrium het rehydratatieproces.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Meng 100 gr poeder (3 maten) in 300 ml melk of water. Verbruiken na intensieve sporten of wedstrijden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

weiproteïne-isolaat (bevat melk) [weiproteïne-isolaat (bevat melk), emulgator: sojalecithine]; maltodextrine; sacharose; fructose; natuurlijke aroma's; trinatriumcitraat; kaliumchloride; trimagnesiumcitraat; antiklontermiddel: siliciumdioxide. Kan sporen bevatten van gluten, ei, pinda's en verschillende soorten noten en zaden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk 6D
Aflevervorm Poeder
Gamma 6D Recovery
Type product Dieetvoeding
Type voeding Proteïnerijk
Bevat Proteïnen
Smaak Vanille
Glutenvrij? not available
Isotoon? not available
Lactosevrij? not available
Zonder melkeiwitten? not available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met 6D Recovery Shake vanille

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek