A. Vogel Urticalcin Kauwtabletten 500 stuks

Voedingssupplement op basis van brandnetel, in de vorm van kauwtabletten. Aanbevolen om de opname van mineralen in de voeding te verhogen.

prijs apotheek: € 9,89
8,41
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Tekorten aan mineralen en/of vooral aan calcium.
3 keer per dag voor de maaltijd 2 tot 6 tabletten innemen met wat water. Goed kauwen op de tabletten, ze even in de mond houden en daarna pas doorslikken.
Vulmiddel: lactose (melk), zuurteregelaar: calciumlactaat (E327), verstevigingsmiddel: aardappelzetmeel, dekmiddel: magnesiumstearaat (E470b), poeder van oesterschelpen (schaaldieren) (Ostrea edulis L.) 1.136 mg, brandnetel (Urtica dioica L.) 0.26 mg, calciumgluconaat 0.013 mg, calciumwaterstoffosfaat 0.013 mg, kaliumchloride 0.013 mg, natriumwaterstoffosfaat 0.013 mg, siliciumdioxide 0.013 mg, calciumfluoride 0.013 mg.
Merk A.Vogel
Aflevervorm Kauwtabletten
Gamma A.Vogel Urticalcin
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Smaak Suiker
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!