02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Able2 Handybar 1 stuks

1 reviews
1 stuks
29,66 32,95
Op voorraad
29,66
-10% **
prijs apotheek: 32,95* Je bespaart: -3,29
De Handybar is dé oplossing voor personen die moeite hebben met het in- en uitstappen van hun voertuig. Door de Handybar stevig in het slotoog van uw auto te plaatsen (het oog waar uw deur in valt), is de Handybar veilig te gebruiken als steun om in en uit uw auto te stappen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vaak is het in- en uitstappen uit een voertuig een probleem. Omdat rugklachten, een lichamelijke beperking, zwangerschap of gewoon de leeftijd het moeilijker maakt om in of uit uw voertuig te komen. Door de Handybar in het slotoog (het oog waar het deurslot van uw autoportier in valt) te plaatsen creëert u een extra handvat die het in- en uitstappen aanzienlijk vergemakkelijkt. Naast de in- en uitstaphulp is Handybar ook een lifehammer. Door de geïntegreerde ruitenbreker en de gordelsnijder komt u bij een noodsituatie gemakkelijker uit de auto. Met de Handybar in uw auto voelt u zich veilig!

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

STAP 1: Open het portier van uw voertuig. STAP 2: Plaats de Handybar stevig in het slotoog van uw auto (dit is het oog waar het deurslot in valt). STAP 3: Druk de Handybar nu naar voren. Deze klemt zich nu stevig in het slotoog. STAP 4: U heeft nu een extra "handvat" gecreëerd en kunt nu door op uw Handybar te steunen uit uw voertuig stappen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Able
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Mobiliteit
Keyword Auto, Hulpmiddel, Mobiliteit, Steun

Laatste reviews en ervaringen met Able2 Handybar

Het handvat is effectief. Echter, en alleen bij kleine auto's is het metaal in contact met de verf en de klauw. Belangrijk: u moet een hoes of koffer voor deze handgreep voorzien, omdat deze van de ene auto naar de andere kan worden meegenomen en niet gemakkelijk in een zak of handtas te plaatsen is.

De Winne J.
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek