02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Aboca Metarecord Zakjes 40 stuks

1 reviews
Zakjes 40 stuks
26,18 30,80
Op voorraad
26,18
-15% **
prijs apotheek: 30,80* Je bespaart: -4,62
Voedingssupplement op basis van polysacharidemacromoleculen in de vorm van zakjes met sinaasappel-perzik aroma, helpt bij de behandeling van het metabool syndroom, het herstel van het evenwicht van cholesterol, triglyceriden, glucose en tailleomvang.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Metarecod wijzigt, dankzij alle bestanddelen van de formulering, de fysische kenmerken van de darminhoud, verdunt de concentratie van vetten en koolhydraten en in het bijzonder:

- laat het de absorptie van deze stoffen geleidelijker verlopen (retard-effect) en vermindert het tegelijkertijd ook de totale geabsorbeerde hoeveelheid;
- herstelt het het evenwicht van de darmflora, wat voor een snellere en stabielere verbetering van de stofwisselingsfuncties zorgt;
- normaliseert het de darmpassage, wat de eliminatie van vetten (cholesterol en triglyceriden) en koolhydraten (waaronder glucose) nog verder bevordert.

Bovendien vermindert het product de reabsorptie van galzuren, wat bijdraagt tot het herstel van het cholesterolgehalte in de bloedbaan. Dankzij zijn viscositeit nestelt het zich tussen de darminhoud (rijk aan vetten en mogelijk irriterende stoffen) en het slijmvlies, wat de bescherming ervan bevordert.
Dit alles bevordert een beter gebruik van de voedingsstoffen door de lever, waardoor het evenwicht in de glycemie, de cholesterolemie en de triglyceridemie wordt hersteld en de buikomvang afneemt. Het product moet worden gebruikt in combinatie met een gezonde levensstijl die een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging omvat.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Metarecod Granulaat in zakjes is een product dat bedoeld is in geval van:

- een LDL-cholesterolgehalte van ≥100 mg/dl of HDL-cholesterolgehalte van < 40 mg/dl bij mannen en < 50 mg/dl bij vrouwen;
- triglyceridengehaltes van ≥ 150 mg/dl;
- nuchtere glucosegehaltes van >100 mg/dl (IFG) of veranderde glucosetolerantie (of verminderde glucosetolerantie) van 140-199 mg/dl (IGT);
- hoge tailleomvangwaarden, zelfs bij mensen met een normaal gewicht (≥ 94 cm bij mannen en ≥ 80 cm bij vrouwen).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x 1 zakje per dag voor de 2 hoofdmaaltijden.

Oplossen in een half glas water, dadelijk opdrinken, na inname minstens een half glas water nadrinken.

Na de eerste maand zijn er al verbeteringen merkbaar, maar het is toch aangewezen om Metarecord voor minstens  3 maanden te nemen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Tijdens de eerste dagen kan winderigheid ontstaan, dit verdwijnt spontaan.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Aboca
Aflevervorm Zakjes
Type product Medisch hulpmiddel
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Type behandeling Behandelend
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Overige
Aangewezen bij Onevenwichtige bloedspiegel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Perzik
Specifiek voor diabetici? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Aboca Metarecord

Ik kocht dit omdat ik lijd aan het metaboolsyndroom. Mijn cholesterolwaarden zijn reeds bijna normaal. Nu nog het glucosegehalte naar beneden krijgen. IK kan dit product ten zeerste aanbevelen.

Marianne
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek