Acar'Up Duo Kit Oplossing + 2 textielen 3 stuks

Acarup is een eenvoudig te gebruiken valstriksysteem om allergene huisstofmijt uit matrassen, zetels, tapijt en andere stoffen meubels te verwijderen en te doden. Acarup is een 100% natuurlijke anti-mijt oplossing zonder biociden, is een zeer eenvoudig te gebruiken.100 ml oplossing en 2 textielen.

prijs apotheek: 59,90
47,92 -20%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De anti-mijten oplossing bestaat uit een technisch textiel en een spray. Met behulp van de verstuiver wordt het textiel doordrenkt met de oplossing. Deze bevat moleculen die de mijten aantrekken. De spray verstuift de ideale dosis, zodat het matras niet nat wordt door het textiel heen. Na 2 uur wordt het textiel afgenomen en gewassen om alle mijten uit te roeien. Eens het textiel gewassen en droog is, kan het opnieuw gebruikt worden.
Tegen mijten.
Verwijder de dekbedden en dekens 2 uur voor het gebruik van Acar'Up. Zorg ervoor dat de hoofdkussens en het overtrek op de matras blijven. Plaats het Acar'Up-textiel op de matras en op het hoofdkussen, met de krullende zijde naar de matras gekeerd. Verstuif 3 dosissen van het Acar'Up-lokmiddel per vierkant van op ongeveer 30 cm afstand. Verwijder het textiel na 2 uur. Reinig het met zeep zonder wasverzachter in de wasmachine op 60°C. Stofzuig de matras om de laatste huisstofmijtresten te verwijderen. Herbruikbaar. Zodat Acar’Up naar behoren zou werken, is het ten zeerste afgeraden om een wasverzachter te gebruiken tijdens het wassen. Na het wassen als het textiel droog is, kan het textiel opnieuw gebruikt worden om mijten uit te roeien. Gebruik het product 1 keer per maand. Tijdens de eerste maand is het aangeraden om het product 1 keer per week te gebruiken.
Textiel: 100% katoen, wasbaar in een machine met zeep, zonder javel. 100cm x 200cm (grootte van een enkel matras). Spray: 100ml, zonder drijfgas. Oplossing: plantenextracten, zeer precies afgemeten om de juiste dosis te bekomen.
Merk Acar-up
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bed en omgeving
Gedeelde ervaringen
  Nebullea
  09/08/2019
  Mijn zoon en ik zijn astmatisch, zeer allergisch voor huisstofmijt, en we kunnen ook niet tegen de conventionele insecticiden die aanvallen uitlokken. Acar'up is heel anders en eerlijk gezegd effectief. Vanaf het begin van de behandeling voelden we het verschil. Bovendien is het zeer eenvoudig te gebruiken. Het enige nadeel is dat de dekens bij het drogen zijn gekrompen en ik de kussens niet meer op de matras kan laten liggen of niet meer volledig kan bedekken, dus ik moet ze apart behandelen. Echt heel tevreden!
  dislins
  26/01/2019
  mijn kleine meisje was allergisch voor acriden, ze was altijd ziek. Sinds ik Acarup gebruik heeft ze geen problemen meer. Dank u AcarUp
  Jessy
  18/10/2015
  super product. sinds ik het gebruik voelbaar verbetering met mijn allergie