(8)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Leyla Aydemir uit Antwerpen schreef:
  Snel, eerlijk en correcte behandeling
  N/a
 • Monique Geboers uit Balen schreef:
  vlotte bediening
  pakketje tijdig en verzorgd geleverd.
 • Karen uit Oostende schreef:
  Super correcte levering
  Vlugge en correcte afhandeling

Acar'Up navulling 300ml

Acar'up is vervangen door ExAller, zelfde doeltreffendheid zonder special textiel.

59,90
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite
 • Gratis levering vanaf 39 euro
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Het gaat om een technisch textiel dat op het bed of het te reinigen stoffen meubel wordt gelegd. Dit technisch textiel wordt besproeid met een oplossing die speciale moleculen bevat die de huisstofmijten aantrekken. Dit gebeurt met een verstuiver (spray met dispenser). De huisstofmijten komen af op de aangename geur en verschuilen zich in het textiel, dat vervolgens de wasmachine in gaat om ze te verwijderen. Na de wasbeurt, als het textiel droog is, kan het weer op een andere matras worden gelegd, om dan opnieuw de ‘aantrekkelijke’ oplossing aan te brengen, die weer huisstofmijten kan strikken. Waarom komen de huisstofmijten af op de aantrekkelijke oplossing ? Huisstofmijten verkrijgen het nodige water om te overleven dankzij de luchtvochtigheid. Als de atmosfeer te droog is, sturen de huisstofmijten, om geen water te verliezen, chemische boodschappen naar elkaar om zich te groeperen. Deze boodschappen worden aggregatieferomonen genoemd. Nadat de boodschappen werden uitgezonden, vormen de huisstofmijten aggregaten in onze matrassen die miljoenen individuen kunnen bevatten. In dergelijke groeperingen ontsnappen ze aan de dood door uitdroging. We hebben die feromonen bepaald en gekwantificeerd. Ze zitten in de aantrekkelijke oplossing, in voldoende hoeveelheid om de huisstofmijten die diep in de matras verborgen zaten, aan te trekken. Deze moleculen zijn niet giftig. Bovendien leiden ze, omdat ze deel uitmaken van de biologie van de huisstofmijten, niet tot weerstand, in tegenstelling tot biociden. Dit werk is het resultaat van de samenwerking van drie Belgische laboratoria en is de vrucht van zeven jaar studie.
Huisstofmijt.
Haal de lakens en dekens minstens 2 uur voor gebruik van de matras, de hoofdkussens moeten blijven. Leg het textiel op de matras met de krullende zijde op de matras. Verstuif dan de oplossing op het textiel van een hoogte van ongeveer 30cm. Verwijder na 2 uur het textiel en was het met zeep (zonder wasverzachter) in de machine op 60°C. Stofzuig de matras om de laatste resten te verwijderen. 1 maand 1 x per week, nadien 1 x per maand.
Navulling voor de spray.
Merk Acar-up
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bed en omgeving
Gedeelde ervaringen
  Patricia Heymans
  28/09/2019
  Ik gebruik dit product al iets meer dan een jaar en ik ben erg blij met de effectiviteit van Acarup, dat ook een natuurlijk product is. Ik had allergische huidreacties en nu is alles in orde!
  Brigitte
  31/08/2019
  Uitstekend product, erg effectief tegen mijn allergieën. Ik ben zeer tevreden.
  rousseau
  14/07/2019
  Uitstekend product voor mijn huisstofmijtallergieën. Sinds de behandeling geen onbedoelde hoest- en astma-aanvallen meer door huisstofmijten in de matras en banken. Ik beveel het aan!
  Heusicom Patricia
  12/05/2019
  Heel tevreden over dat product mijn hond heeft geen jeuk meer. De zelfbruiner is een mooie egaale kleur, tevreden. De omega helpt met onze cholesterol. Tevreden.
  Heusicom Patricia
  24/03/2019
  Acar'up is een goei product zowel voor mijn hondje als voor ons.
  Heusicom Patricia
  01/02/2019
  Heel goed product. Content.
  Karine
  23/03/2018
  Acar'Up, ik ben heel tevreden over dit product! Ons hondje slikte al twee jaar pillen omwille van extreme jeuk door een huisstofmijtallergie. 's Nachts slaapt hij bij ons in 't bed en had verschrikkelijke jeuk. Knap vervelend voor hem, maar ook voor ons, zijn baasjes. Ten einde raad ben ik gestart met de behandeling van onze matras met Acar'Up. Een uitstekend resultaat, hij krabt zich zelden nog in het bed en ik heb zelfs zijn medicatie tegen de jeuk kunnen stoppen. Dus Acar'up goed voor mens en dier!
  Sofie
  19/06/2016
  Dit product is heel efficiënt. Het reduceert de huisstofmijt effectief uit de matras en zetel. Heel eenvoudig in gebruik.
9,4 / 10
 • Leyla Aydemir uit Antwerpen schreef:
  Snel, eerlijk en correcte behandeling
  N/a
 • Monique Geboers uit Balen schreef:
  vlotte bediening
  pakketje tijdig en verzorgd geleverd.
 • Karen uit Oostende schreef:
  Super correcte levering
  Vlugge en correcte afhandeling