(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Brigitte uit Kontich schreef:
  Snel-goedkoper dan elders
  Het was de eerste bestelling die ik deed, het was snel, veilig ingepakt (zonder hopen extra papier), kortom ik ben fan
 • Philippe uit Stabroek schreef:
  Goede en snelle service
  .
 • Raymond uit Antwerpen schreef:
  Uitstekend verlopen, geen moeilijkheden
  Prima kwaliteit, en vlug geleverd, een aanrader

Accu-Chek Aviva startkit 1 stuks

Starterspakket voor de diabetespatient. Bevat Accucheck Fastclix glucosemeter, Aviva teststrips, een opbergtas en een batterij. De meeteenheid is mg/dl.

28,00
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Grotere drukte: levertijd 1-3 dagen
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Toepassing

Toepassing: De teststroken zijn geschikt voor gebruik met de Accu-Chek Aviva-bloedglucosemeter. Dit systeem is ontwikkeld voor het bepalen van glucose in vers bloed door mensen met diabetes of door medische beroepsbeoefenaren. Opgelet: patiënten die peritoneale dialyse ondergaan, moeten voor het uitvoeren van de test hun arts raadplegen, omdat de dialyse tot onjuiste resultaten kan leiden.

Eigenschappen

Slechts 0,6 µl bloed nodig: U hebt maar een zeer kleine druppel bloed nodig. De meter waarschuwt u als u bloed moet toevoegen. Zo hoeft u nooit 2 keer te testen. U kunt hem ook gebruiken om op andere plaatsen dan uw vinger te prikken. Snel: de test duurt maar 5 seconden. Groot geheugen: Het geheugen van de Accu-Chek Aviva bewaart maar liefst 500 resultaten. De meter die u meer laat doen: De meter waarschuwt u als u moet testen en laat u weten als er een Hypo dreigt. De datum- en tijdsaanduiding zijn voorgeprogrammeerd en blijven behouden door interne batterij. Klein en discreet: Door zijn formaat neemt u de meter gemakkelijk mee in uw zak of handtas. Eenvoudig: Doseren wordt nog eenvoudiger door de handige teststrook. Resultaten: Het is zelfs mogelijk om de resultaten via infrarood eenvoudig door te sturen naar uw pc. Dan kunt u met de Accu-Chek software zelf uw gegevens analyseren.
1. Voer de teststrook in de richting van de pijl in de meter in. De meter start automatisch. 2. Controleer of het op de display weergegeven codenummer overeenkomt met het codenummer op de teststroken flacon. Als u de weergave van het codenummer op de display niet heeft gezien, kunt u de teststrook uit de meter nemen en deze opnieuw in de meter plaatsen. 3. Verkrijg met behulp van de prikpen een bloeddruppel. 4. Houd de bloeddruppel tegen de uitsparing aan de voorkant van het gele testveld van de teststrook. Breng geen bloed aan op de bovenkant van te teststrook. Zodra de zandloper op de display knippert, is er voldoend bloed in de teststrook opgezogen.

1. Voor het uitvoeren van de test zijn de bloedglucosemeter, een teststrook, de codechip, een prikpen en een lancet nodig. 2. Coderen van de meter: bij het aanbreken van een nieuwe flacon teststroken moet de codechip vervangen worden door de codechip, die met de nieuwe verpakking wordt geleverd. Zorg ervoor dat de meter is uitgeschakeld. Draai de meter om, verwijder de oude codechip en gooi deze weg, plaats de nieuwe codechip zodanig dat het codenummer van u af is gericht en steek de codechip vervolgens in de codechipuitsparing. Houd de codechip in de meter tot u een nieuwe verpakking teststroken hebt geopend. 3. Maak de prikpen gereed. 4. Was uw handen met warm water en zeep. Spoel uw handen en droog ze goed af.

Hoe bewaren

Bewaren van de teststroken: Bewaar de teststroken bij een temperatuur tussen 2 °C en 32 °C. Niet invriezen!! Gebruik de teststroken bij een temperatuur  tussen 6 °C en 44 °C en bij een relatieve vochtigheid tussen 10 % en 90 %. Bewaar de teststroken nooit bij een hoge temperatuur of bij hoge luchtvochtigheid zoals de badkamer of de keuken. Bewaar de teststroken in hun originele flacon. Sluit de flacon na het uitnemen van de teststrook onmiddellijk goed af met de dop. Hierdoor blijven de teststroken droog. Gebruik de teststrook onmiddellijk nadat het uit de flacon is genomen. Gooi de teststroken weg als ze zijn vervallen.
1 bloedglucosemeter Accu-Chek Aviva geleverd met 10 teststroken, 1 Accu-Chek Fastclix met 10 priknaaldjes, een opbergetui en een batterij.
Raad

Wat moet ik doen als er geen knipperend zandlopersymbool op de display verschijnt? Als u bloed heeft opgezogen, maar geen knipperende zandloper ziet, mag u binnen de 5 seconden nog extra bloed opzuigen. Wat als de bloedglucosewaarden niet overeenkomen met uw fysieke conditie? In dit geval voert u volgende stappen uit: 1. Herhaal de test met een nieuwe teststrook. 2. Voer de kwaliteitscontrole uit met een Accu-Chek Aviva-controleoplossing. 3. Gebruik de onderstaande lijst om het probleem op te lossen: controleer de vervaldatum van de teststroken, controleer of de teststrokenflacon goed met de dop is afgesloten, controleer of de teststrook langere tijd buiten de teststrookflacon is geweest, controleer of de teststroken op een koele, droge plaats zijn bewaard, controleer of u de meting correct hebt uitgevoerd, controleer of het codenummer op de display overeenkomt met het codenummer op de teststrokenflacon. 4. Als u denkt dat uw bloedglucosewaarden te hoog, te laag of twijfelachtig zijn, moet u contact opnemen met uw arts.
Merk Accuchek
Type product Meettoestel
Type materiaal diabetes Bloedsuikermeter, Startkit
Keyword Bloedsuikerspiegel, Diabetes
Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • Brigitte uit Kontich schreef:
  Snel-goedkoper dan elders
  Het was de eerste bestelling die ik deed, het was snel, veilig ingepakt (zonder hopen extra papier), kortom ik ben fan
 • Philippe uit Stabroek schreef:
  Goede en snelle service
  .
 • Raymond uit Antwerpen schreef:
  Uitstekend verlopen, geen moeilijkheden
  Prima kwaliteit, en vlug geleverd, een aanrader
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek