02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Accu-Chek Fastclix lancet 100+2 stuks

1 reviews
100+2 stuks
6,95
Op voorraad
6,95
Lancetten voor in een Fastclix prikpen van Accu-Chek.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eenvoudig in gebruik. 4 eenvoudige stappen: Open het afdekkapje en schuif dit helemaal naar links tot de meter aangaat. Druk de bedieningsknop helemaal naar beneden om de prikpen aan te spannen. Druk de knop nogmaals in om bloed te prikken. Breng het bloed direct aan in het midden van de gele testzone onder aan de cassette. In 5 seconden verschijnt de waarde van uw bloedsuiker. Sluit het afdekkapje volledig. De gebruikte test wordt veilig opgeslagen in de cassette. Na ongeveer 15 seconden gaat het systeem automatisch uit. Voor meer informatie over het gebruik van uw bloedglucosemeter raadpleegt u de handleiding van uw Accu-Chek Mobile.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Cassette met 50 testen op een tape. Accu-Chek Fastclix prikpen. Accu-Chek Fastclix lancettenhouder met 6 lancetten. Etui (2 soorten). Handleiding. Batterijen. AST-kapje. Beknopte gebruiksaanwijzing. Controlevloeistoffen. Accu-Chek Smart Pix (nieuwe versie).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Accuchek
Type product Medisch materiaal
Type materiaal diabetes Lancetten
Keyword Diabetes, Naaldjes

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek Fastclix lancet

It was never so easy for me before, but with this Accu check lancet Fastclix, it is now a fast and reliable sugar level detection.

Anand
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek