Accu-Chek Mobile startpakket 1 stuks

143,90 149,90
Op voorraad
143,90
-5% **
prijs apotheek: 149,90* Je bespaart: -6,00
Stripvrije Accu-Check mobile systeem met 50 testen op een doorlopende tape. Eenvoudig meten in slechts 4 stappen maakt het eenvoudiger om te meten. De testcassettes zijn apart te bestellen.Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Cassette met 50 testen op een tape. 6 lancetten in een lancettenhouder. Testcassette in plaats van teststrips: geen gebruik van teststrips (hanteren van teststrips of lancetten is niet meer nodig). Automatische codering. Kleine bloeddruppel van 0,3 µl. Snel: u kent de waarde van uw bloedsuiker in 5 seconden. Geheugen voor 500 bloedglucosewaarden en gemiddelden van de laatste 7, 14 of 30 dagen. De gegevens kunnen worden overgedragen voor gebruik in Excel en met Accu-Chek Smart Pix.

Eigenschappen

Bloedvolume: 0,3 µl. Duur van de bloedglucosemeting: 5 seconden. Geheugenruimte: 500 bloedglucosewaarden met tijd en datum. Testgemiddelden van uw bloedsuiker van de laatste 7, 14 of 30 dagen. Mogelijke opties: hypo-indicatie; testmarkering; voor-en-na-maaltijdmarkering; instellen van testherinneringen; instellen van akoestisch signaal. Afmetingen: 123 x 66 x 28 mm (inclusief prikpen). Gewicht: 150 g (inclusief prikpen, batterijen, testcassette en lancettenhouder). Omgevingstemperatuur tijdens de bloedglucosemetingen: van 10 °C tot 44 °C. Testprincipe: reflectiefotometrisch. Monstertype: capillair bloed. Controle op de houdbaarheid van de testen: ja. Relatieve luchtvochtigheid bij gebruik: 15 à 85 %. Datapoort: infrarood. AST: ja. Display: OLED-display (Organic Light Emitting Diode). Automatische uitschakeling: na 1 of 2 minuten, afhankelijk van de gebruiksstatus. Twee batterijen (1,5 V, type AAA, LR03, AM4 of Micro); back-upbatterij: 3V lithium-knoopcelbatterij. Codering: automatisch. Opslagcondities van de bloedglucosemeter: 1. Zonder batterij en zonder testcassette: van -25 °C tot +70 °C.      2. Met batterij en zonder testcassette: van -10 °C tot +50 °C.      3. Met batterij en met testcassette: van 2 °C tot +30 °C. Gebruiksduur testcassette: 3 maanden nadat de cassette in de bloedglucosemeter is geplaatst.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eenvoudig in gebruik. 4 eenvoudige stappen: Open het afdekkapje en schuif dit helemaal naar links tot de meter aangaat. Druk de bedieningsknop helemaal naar beneden om de prikpen aan te spannen. Druk de knop nogmaals in om bloed te prikken. Breng het bloed direct aan in het midden van de gele testzone onder aan de cassette. In 5 seconden verschijnt de waarde van uw bloedsuiker. Sluit het afdekkapje volledig. De gebruikte test wordt veilig opgeslagen in de cassette. Na ongeveer 15 seconden gaat het systeem automatisch uit. Voor meer informatie over het gebruik van uw bloedglucosemeter raadpleegt u de handleiding van uw Accu-Chek Mobile.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Cassette met 50 testen op een tape. Accu-Chek Fastclix prikpen. Accu-Chek Fastclix lancettenhouder met 6 lancetten. Etui (2 soorten). Handleiding. Batterijen. AST-kapje. Beknopte gebruiksaanwijzing. Controlevloeistoffen. Accu-Chek Smart Pix (nieuwe versie).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Accuchek
Type product Meettoestel
Type materiaal diabetes Bloedsuikermeter, Startkit
Keyword Diabetes, Glucosemeter

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek Mobile startpakket

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek