02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Active Iron Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
17,59 19,99
Op voorraad
17,59
-12% **
prijs apotheek: 19,99* Je bespaart: -2,40
Voedingssupplement met ijzer, in de vorm van capsules. Ondersteunt het energieniveau en helpt vermoeidheid te verminderen. Heeft een hoog absorptievermogen en voorkomt maag- en darmklachten. Geschikt voor vrouwen tijdens de menstruatieperiode, zwangerschap, voor sporters en vegetariërs.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag op nuchtere maag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Whey (Milk) Protein, Capsule shell: Hypromellose Ferrous Sulfate, Acidity Regulators (Sodium Acetate, Acetic Acid), Vitamin C (Ascorbic Acid), Emulsifier (Polysorbate 20) Capsule Colourants: Titanium Dioxide, Black Iron Oxide, Yellow Iron Oxide. Zonder suiker, tarwe, gluten of bewaarmiddelen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Active Iron
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten IJzertekort
Type samenstellingen Sporters, Vermoeidheid, Zwangerschap
Bevat IJzer, Vitamine C
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Active Iron

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Active Iron

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek