02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Adaptil Transport hond Spray 20ml

Spray 20ml
14,00 20,00
promo
van 01/12/2023 tot 31/12/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
14,00
-30% **
prijs apotheek: 20,00* Je bespaart: -6,00
Anti-stress product voor honden op basis van feromonen. De spray zorgt voor tijdelijke ontspanning tijdens het transport. Geeft een vertrouwd gevoel en geruststellend effect.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort. Honden herkennen dit feromoon hun gehele leven, waardoor het ook op oudere honden een geruststellend effect kan hebben. Het is ADAPTIL gelukt om dit feromoon na te maken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door de ADAPTIL TRANSPORT spray geeft dit hetzelfde sterke gevoel van veiligheid als in het nest bij de moeder. 
Studies hebben aangetoond dat honden die in contact komen met dit feromoon makkelijker en sneller leren en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tijdelijke spanning en stresssituaties bij honden, biedt ondersteuning bij reisangst en is daarnaast ook ideaal in te zetten in de hond zijn veilige haven tijdens bijvoorbeeld de vuurwerkavond.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor plaatselijk gebruik : schudden voor gebruik, de te behandelen plek 8 keer verstuiven. Wacht 15 minuten voor de hond toe te laten op de plek. De spray werkt 4-5uur, daarna de behandeling herhalen indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Moederferomoon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Adaptil
Aflevervorm Spray
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Algemeen welzijn

Laatste reviews en ervaringen met Adaptil Transport hond

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek