02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Additiva Vitamine C 1000mg Bruistabletten 20 stuks

Bruistabletten 20 stuks
5,23
Op voorraad
5,23
Geneesmiddel op basis van vitamine C in de vorm van bruistabletten met sinaasappelsmaak. Wordt gebruikt voor de behandeling van ziekten door vitamine C tekort.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C tekort.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Max 1 tablet per dag of zoals geadviseerd door de behandelende arts.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 bruistablet bevat 1000 mg ascorbinezuur (vitamine C).

De andere stoffen zijn: Watervrij citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat, sorbitol, sinaasappelaroma met sinaasappelolie en maltodextrine, maïszetmeel, natriumcyclamaat, saccharinenatrium, povidon K25, kleurstoffen: oranjegeel (E 110), azorubine (E 122) en indigokarmijn (E 132).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Aflevervorm Bruistabletten
Type product Geneesmiddel
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available

Additiva Vitamine C 1000mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Additiva Vitamine C 1000mg

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek